Bekerja dengan DHL​​​

BEKERJA DENGAN DHL​​​

Apabila anda memikirkan tentang DHL, anda mungkin menggambarkan penjenamaan kuning dan merah kami yang tersendiri. Tetapi identiti kami seperti perniagaan – dan sebuah tempat untuk bekerja – menjalankan sesuatu yang lebih mendalam daripada itu.

Ia budaya kami, nilai kami, cara kami menarik bakat antara satu sama lain, set itu memisahkan kami daripada majikan lain. Dan sudah tentu, cara semua orang diiktiraf dan diberikan ganjaran atas sumbangan unik yang mereka bawa.

Tatal ke bawah untuk mengetahui lebih lanjut dan lihat apa proses permohonan kami yang terlibat.
Apabila anda fikirkan DHL, anda mungkin menggambarkan penjenamaan kuning dan merah yang tersendiri. Tetapi identiti kami seperti perniagaan – dan sebuah tempat kerja – menjalankan sesuatu yang lebih mendalam daripada itu

 

MENGAPA DHL?

 

Banyak sebab yang hebat untuk menyertai keluarga DHL. Ini hanyalah beberapa sahaja.

 

NILAI KAMI

 

Ketahui lebih lanjut tentang nilai yang kami kongsi dan cara ia mempengaruhi segalanya yang kami lakukan.

 

MANFAAT DAN GANJARAN

 


​​​​​​​Banyak perkara yang akan mendatang. Pengkhususannya akan berbeza-beza, tetapi bila saahaja anda menyertai dan dalam peranan apa pun,
anda akan mendapati manfaat dan ganjaran kami adalah antara yang terbaik dalam industri. Ia termasuk:

  • Kadar gaji/bayaran yang sangat bersaing
  • Peluang latihan yang menakjubkan
  • Prospek pembangunan kerjaya yang menarik
  • Pelbagai program kesihatan dan kesejahteraan
  • Susunan bekerja yang mesra keluarga
  • Skim penjagaan kesihatan dan pencen Syarikat

PROSES PERMOHONAN KAMI

Sasaran proses perekrutan kami sentiasa sama: untuk memberikan peluang kepada anda dan kami untuk mengenali antara satu sama lain dengan lebih baik. Butiran dan pesanan tepat bagi kerja yang kami lakukan adalah berbeza, bergantung kepada peranan, lokasi dan bidang perniagaan yang anda sertai. Tetapi, inilai satu contoh tentang bagaimana rupanya:

Permohonan dalam talian

Setelah anda menemui peranan yang anda minati, hanya klik 'Mohon/ dan isikan permohonan anda dalam talian. Dalam kebanyakan kes, anda boleh menggunakan profil LinkedIn anda untuk melengkapkan pelbagai medan. Anda juga dapat memuat naik sebarang dokumen yang relevan, seperti CV dan surat pengesyoran anda.

Temu duga telefon

Jika permohonan anda sangat sesuai dengan keperluan peranan tersebut, kami akan menguruskan temu duga melalui telefon dengan ahli pasukan kami. Ini akan membolehkan kami untuk menilai kebolehan anda dengan lebih lanjut dan dapat mengenali anda dengan lebih baik.

​​​​​​​​​​​​​​Temu duga peribadi

Jika semuanya berjalan lancar semasa temu duga melalui telefon, kami akan menjemput anda ke temu duga peribadi – bersemuka jika boleh atau melalui panggilan video. Anda akan berpeluang untuk bercakap dengan lebih lanjut tentang kemahiran dan pengalaman anda serta menunjukkan personaliti anda kepada kami di sini.

Pusat penilaian

Bergantung kepada jawatan, kami mungkin menjemput anda ke pusat penilaian. Kita semua adalah berbeza, tetapi jangkakan pelbagai cabaran praktikal dan latihan pasukan. Anda juga akan berpeluang untuk berjumpa dengan rakan pemohon dan pemimpin kanan daripada perniagaan kami.

Suai kenal

Jika kami menawarkan kerja kepada anda (dan anda menerimanya, sudah tentu!), peringkat terakhir ialah kemasukan. Kami akan meminta anda untuk mengisi dan menandatangani beberapa dokumen, termasuk kontrak anda, kemudian menghantar sebarang maklumat tambahan untuk membantu anda bersedia bagi hari pertama anda.

 

KEPELBAGAIAN & KETERANGKUMAN

 

Ketahui cara kami mendukung perbezaan yang menjadikan kita semua individu yang unik.

SOALAN LAZIM

Ada apa-apa lagi yang anda ingin tahu? Anda akan menemui jawapannya di sini.