img1 

Program siswazah Supply Chain kami dalam EMEA

Program G100 kami direka bentuk untuk siswazah dan profesional muda yang menunjukkan prestasi tinggi dalam apa yang menggunakan langkah pantas dan bidang inovatif perniagaan. Jika anda salah seorang daripada 100-atau-individu yang sangat berbakat yang telah dipilih untuk menyertai program ini setiap tahun, anda akan bekerja bersama dan belajar dengan yang terbaik, kerana kami telah menyediakan anda untuk menjadi generasi pemimpin Supply Chain yang seterusnya.

Program ini tersedia dalam beberapa negara di seluruh Eropah, Timur Tengah dan Afrika (EMEA). Anda boleh menikmati peluang Graduan di: 
Afrika (Kenya, Afrika Selatan), Benelux (Belgium, Netherlands), CEE (Republik Czech, Hungary, Poland, Slovakia), Perancis, Jerman, Iberia (Sepanyol, Portugal), Itali, Nordik (Finland, Denmark, Norway, Sweden) dan Turki.

​​​​​​​Di negara-negara ini, anda akan menemui peluang kerjaya dalam lima bahagian utama:
Kepimpinan operasi
​​​​​​​​​​​​​​Teras perniagaan kami, operasi baris hadapan kami adalah tempat di mana kita boleh membuat perbezaan yang ketara kepada pelanggan. Belajar sambil bekerja, anda akan menemui apa yang diperlukan untuk memimpin pasukan baris hadapan kami dan memuaskan hati pelanggan pada setiap hari. Pada masa yang sama, anda akan membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menjejak di seluruh perniagaan dengan cepat dan menjadi Pengurus Tapak atau mengambil peranan kepimpinan kanan. Sertai kami dan anda akan memainkan peranan besar dalam menghidupkan strategi operasi kami. Inilah peranan yang akan menjadikannya nyata!
Kecemerlangan Operasi
 Kerja yang kita lakukan di sini ialah segalanya tentang memastikan tempat kerja yang selamat dan cekap serta budaya bekerja yang sihat dan produktif. Ketika masa anda dalam program, anda akan menyelam ke dalam pelbagai bidang, seperti inovasi, pengurusan KPI, perundangan dan standard HSE, pencegahan kecederaan dan keselamatan berdasarkan kepada kelakuan. Di mana semua kepakaran anda akan diluaskan dan menyediakan anda untuk apa sahaja peluang pada masa akan datang. 
Kewangan
Di sini, anda akan meluangkan masa dengan pelbagai pasukan kewangan di tapak dan wilayah. Anda mungkin bekerja sebagai Pembantu Kewangan, Juruanalisa Perniagaan atau Pengurus Kewangan, atau terlibat dalam projek yang ebih besar. Apapun yang anda lakukan, setiap pengalaman baharu akan terbina akhirnya dan membantu anda meletakkan asas untuk kerjaya yang hebat di hadapan.
IT Data Besar. Perkomputeran Awan. Automasi A.I. Pada titik di mana tumpuan IT, Kejuruteraan dan Operasi, anda dapat bekerja dengan semua teknologi yang terkini. Menyokong dan menguruskan pelbagai projek yang meluas mungkin melibatkan anda untuk bekerja di tapak dengan pelanggan yang tertentu atau dalam salah satu pasukan terpusat kami, di pelbagai kontrak yang berbeza. Apa pun caranya, ia satu asas yang sesuai untuk kerjaya IT yang kaya dan pelbagai.
Sumber Manusia

Melalui siri penggantian, anda akan membangunkan kemahiran dan pengalaman yang anda perlukan untuk menjadi juruam HR atau pakat dalam bidang seperti pemerolehan bakat, pembelajaran & pembangunan, manfaat & pampasan atau pengurusan prestasi. Dengan bersama, perletakan ini juga akan membantu anda memahami tentang peranan penting HR dalam perniagaan dan kesejahteraan peluang yang terbuka untuk anda.Jika anda berminat untuk mengambil inisiatif dalam kerjaya anda, meningkatkan lagi pengalaman anda dengan pasukan yang berbeza, dan melakukan tugasan yang benar-benar memberikan perubahan kepada syarikat dan pelanggan, program G100 kami adalah untuk anda dan anda boleh memohon untuk masuk ke Kumpulan Bakat kami.

TESTIMONI

"Dari hari pertama anda memulakan program G100, ia jelas bahawa anda sedang dibangunkan sebagai seorang pemimpin masa depan."
Deniz Karadağ Siswazah HR, Turki
 "Program G100 membantu saya untouk menjadi pakar dalam pengurusan rantaian bekalan dan mencapai matlamat saya untuk menjadi Pengurus Kawasan." 
Dawid Kacprzyk Ketua Pasukan, Poland
 "Persekitaran dan orang yang bekerja bersama saya telah memoticasikan saya untuk maju ke hadapan, belajar dan bekerja keras pada diri sendiri. Penting untuk saya untuk mendapat pengalaman daripada orang yang berkemahiran." 
Juraj Ďurovič Siswazah OPS, Slovakia
 "Buat masa ini saya baharu menamatkan program Grad dan saya tidak sabar untuk mengatakan bahawa saya telah menemui hati saya dalam Jabatan Operasi. Kini saya bekerja sebagai Penyelia Gudang dalam divisyen Sains Kehidupan dan Penjagaan kesihatan." 
Senna van Zoggel Pengurus Syif, Benelux
"Perkara terbaik tentang kerja saya ialah interaksi pelbagai disiplin ketika bekerja untuk sesuatu penyelesaian. Ini meluaskan sebahagian besar skop pembangunan anda."
Ralf Maathuis Siswazah Kewangan – Benelux