SERTAI KAMI

DALAM PERANAN BARIS HADAPAN
DALAM PERANAN PEGAWAI
SEBAGAI PELAJAR ATAU SISWAZAH

​​​​​​​Dalam perniagaan global seperti kami, peluangnya tanpa penghujung. Sertai kami. Bekerja dengan kami. Membangun bersama kami. Kekal bersama kami. Temui kesan positif yang anda boleh lakukan dan bina kerjaya DHL yang menakjubkan.

KEHIDUPAN DAN KERJA DI DHL

Ia sebuah tempat yang hebat untuk membangunkan kerjaya anda. Tetapi, bagaimanakah keadaan sebenar kehidupan dan kerja di DHL?

Kami melakukan perkara yang betul

Kami memahami kepentingan dalam menyumbang kepada masyarakat, mengurangkan kesan alam sekitar dan membuat perbezaan yang positif dalam dunia ini.
Kita adalah satu pasukan yang besar
Budaya kita, nilai kita dan cara kita bekerjasama sebagai satu pasukan, memastikan semua orang merasa dihargai dan diberikan ganjaran dengan apa yang mereka bawa bersama.
Kita berkembang bersama
Kami telah bekerja keras untuk mencipta persekitaran di mana setiap individu boleh terus belajar, terus berkembang dan menikmati kerjaya jangka panjang yang mendatangkan kepuasan.
Kami mempunyai pelan yang hebat
Kami mungkin menjadi nama nombor satu dalam logistik. Tetapi kami sentiasa menerokai idea yang segar dan cara baharu yang menarik untuk melanjutkan perniagaan kami dalam arah yang berbeza.

UNIT PERNIAGAAN KAMI

img1

POST & PARCEL

Sebagai perkhidmatan pos negara Jerman, kami mengangkut sebanyak 55 juta surat dan 5.2 juta bungkusan setiap hari.

img1

DHL GLOBAL FORWARDING, FREIGHT 

Sebagai perkhidmatan pos negara Jerman, kami mengangkut sebanyak 55 juta surat dan 5.2 juta bungkusan setiap hari.

img1

SUPPLY CHAIN

Kami menyampaikan penyelesaian logistik hujung ke hujung yang memudahkan kehidupan untuk pelanggan korporat bernama besar kami.

img1

GLOBAL BUSINESS SERVICES

Kami membawa bersama banyak fungsi sokongan pusat yang menguatkan organisasi kami di seluruh dunia.

img1

CORPORATE CENTER

Ibu pejabat kami di Bonn, rumah kepada Fungsi Pengurusan Group kami dan pasukan global daripada setiap unit perniagaan kami.

img1

eCommerce

Menghubungkan pembeli dan penjual di seluruh dunia, kami membantu perniagaan berkembang dalam – dan di luar – sempadan mereka.

img1

DHL EXPRESS

Dengan rangkaian global kami yang sangat besar dan sangat cekap, kami menjadikan penghantaran antarabangsa mudah, cepat dan mampu milik.

img1

KHIDMAT PELANGGAN & INOVASI

Menerokai pembangunan rantaian bekalan terkini, kami membantu pelanggan untuk berhadapan dengan cabaran logistik pada hari ini dan esok.

img1

PERKHIDMATAN IT JERMAN

Kami membina dan menguruskan infrastruktur IT yang memastikan perkara berjalan dengan lancar dan menyokong pertumbuhan akan datang kami.

img1

'SUBSIDIARI'

Dari Blue Dart dan AeroLogic hingga Vensecar Internacional, terdapat banyak lagi jenama lain yang menjadi sebahagian daripada keluarga DHL.

img1

PERUNDINGAN DHL

Perunding pengurusan bebas, kami membantu organisasi untuk meningkatkan prestasi rantaian bekalan mereka.

img1

JADILAH SEBAHAGIAN DARIPADA KAMI

LOKASI KAMI


Kami merupakan syarikat antarabangsa yang paling terkenal, beroperasi di lebih daripada 220 buah negara dan wilayah.
Kerjaya dengan DHL benar-benar boleh membawa anda ke mana sahaja.